20 dôvodov, prečo stále túžite po svojom partnerovi

Rozchod patrí medzi univerzálne skúsenosti, ktoré sa viac či menej týkajú každého z nás. Občas sa však stane, že jeden z páru lipne na všetkých krásnych spomienkach, pocitoch, dotykoch či slovách, ktoré v minulosti zdieľali s druhou polovičkou a nedokáže sa pohnúť v živote ďalej.

Celkom iná situácia nastane po prvom rande, kedy sme celí unesení z človeka, ktorého ešte takmer vôbec nepoznáme, ale z nejakého prazvláštneho dôvodu naňho nedokážeme prestať myslieť.

Najlepší prípad je určite ten, keď ste dlhodobo vo vzťahu a stále svojho partnera milujete ako na začiatku. Prečo teda po niekom túžime?

1. Úplne vám rozumie - pozná vaše nálady, čo máte a čo nemáte radi, a hoci nemusí všetky tieto veci na vás milovať, akceptuje ich.

2. Dokáže vás rozosmiať tak, že sa až rozplačete - má jedinečný zmysel pre humor a vie ho použiť práve vtedy, keď sa cítite nepríjemne, trápne, alebo máte horší deň.

3. Máte skvelý intímny život - sex nie je len fyzickým aktom, ale prežívate pocit blízkosti, skutočného záväzku a spojenia duší.

4. Je milá, starostlivá a vždy ochotná pomôcť druhým - na svete je mnoho milých ľudí, ale ona je milá bezpodmienečne. Nikdy za to nič nečaká a vie odhadnúť čo iní potrebujú bez toho, aby ju o niečo prosili.

5. Keď je život chaotický, on vás udrží nohami na zemi - vo chvíľach nepokoja, disharmónie a stresu to je práve on, kto vám pomáha získať späť pokoj, sebadôveru a vedomie, že všetko zvládnete.

6. Zdieľate rovnaké hodnoty – rodina, šťastie a životné poslanie - v iných oblastiach ste možno nenašli kompromis, ale v základných hodnotách ste sa úplne zhodli.

7. Inšpiruje vás rásť, zdokonaľovať sa a byť lepším človekom - niekedy sa dostaneme do slepej uličky a nevieme čo ďalej. Práve v takých chvíľach tam je ona a pomáha vám rásť, zmeniť sa, byť flexibilným.

8. Môžete sa naňho spoľahnúť, vždy vám kryje chrbát - v časoch smútku a problémov je chrabrým rytierom, ktorý vás ochraňuje. Nemusí to vždy znamenať, že problém vyrieši, ale je pri vás, keď ho potrebujete.

9. Všetko je skryté v jej úsmeve - autentický, vrelý, žiarivý úsmev, ktorý hovorí za všetko – že ste jej chýbali, že s vami zdieľa radosť a nadšenie, že s ňou môžete bezstarostne blbnúť.

10. Váži si vás pre to, kým ste dnes a nie pre to, kým sa stanete zajtra - podporuje vás v tom, aby ste sa menili a zdokonaľovali, ale nevyvíja žiaden tlak.

 

Dec 2 Couple-Silhouette-Sunset-Beach-HD-Wallpaper

 

11. Čokoľvek spolu robíte, je to zábava - žiaden stres, žiadne dramatizovanie. Kamkoľvek idete, užívate si spoločnosť toho druhého. Nie ste napätí a nesnažíte sa umelo vytvárať zábavu – tá vzniká prirodzene, je to celkom jednoduché a príjemné.

12. Dokáže sa baviť s hocikým - neberie do úvahy sociálne ani ekonomické rozdiely medzi ľuďmi. Na nikoho nehľadí zhora a nesnaží sa nikomu ani zalíškať. Môžete ju vziať na súkromný korporátny večierok, ale aj vyraziť si s priateľmi. Jednoducho nadviaže kontakty a ostatných očarí svojou autentickosťou.

13. Dokáže sa zasmiať sama na sebe - smeje sa na vlastných faux pas a podľa tohto smiechu je jasné, čo si myslí – je to ok, som len človek a ak nejde o život...

14. Žije naplno a vie oceniť každý okamih - dokáže sa rozhodovať, ale zároveň sa snaží neustále žiť v prítomnom okamihu a nepriamo to učí aj vás. Jeho odhodlanie skúšať nové veci a prežívať život naplno vás motivuje vyskúšať nepoznané veci spolu s ním.

15. Túži po rodine - rodina je uňho na prvom mieste. Tvrdo pracuje na to, aby bol dobrým vodcom, dokázal rodinu zabezpečiť a byť mentorom pre svoje deti, ktoré nesmierne miluje.

16. Nebojí sa ukázať svoju zraniteľnosť - hovorí s vami o svojich najtajnejších túžbach a pocitoch. Táto zraniteľnosť pred vami odhaľuje, kto skutočne je, a zároveň vyžaduje veľkú odvahu.

17. Radi spolu zbierate nové skúsenosti - či už cestujete, večeriate v najnovšej reštaurácii v meste, skúšate nové hobby, idete do múzea alebo na hokejový zápas, spolu je to väčšia zábava.

18. Vie, kedy najviac zo všetkého potrebujete ticho - niektorí z nás potrebujú pokojný tichý čas sami so sebou častejšie ako iní. Vaša partnerka presne vie kedy potrebujete vypnúť a nechá vás osamote bez akýchkoľvek výčitiek.

19. Často obdivuje vašu fyzickú krásu (aj keď si vy sama nemyslíte, že ste pekná) - vždy na vás nájde krásny detail – hlboký pohľad, oblé boky, tmavohnedé kučery, drobné prsty... Vo chvíľach, kedy sa na svoj obraz v zrkadle nedokážete usmievať, on nájde niečo, čo je na vás úžasne atraktívne.

20. Užívate si čas, ktorý trávite s vašimi deťmi - pozorovať ako sa kreujú krehké detské duše doslova pod vašimi rukami je jednou z najvzácnejších radostí, ktoré môžete s partnerom zdieľať.

zdroj: lifehack

partnership old woman grand dad

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.