Rapmetalová legenda Crazy Town z Los Angeles koncertuje v našom meste, v klube Kulturák! Predskokani Support Shomi & Bio a Head2Down.

Premiérové vystúpenie na Slovensku absolvuje americká kapelka Crazy Town, ktorá sa preslávila najmä v roku 2000, a to hitovkou Butterfly, čo je však už 19rokov dozadu. V rámci svojho svetového turné  CRAZY TOWN X 20 YEAR ANNIVERSARY TOUR predstavia najmä svoj posledný album s názvom The Brimstone Sluggers. Známe, či menej známe piesne ako Backpack, Born to Raise Hell, Megatron, Come Inside, či pripravovanú novinku Ruin me. Fanúšikovia sú momentálne okrem turné v očakávaní nového albumu.
20.08.2019, Utorok od 19,00 Kulturák, Bazová 9 (V priestoroch legendárneho klubu Hlava22)
Lístky :  TU

Crazy Town je americká rap rocková skupina z Los Angeles, založená v roku 1995 jej členmi Bretom Mazurom a Sethom Binzerom. Skupina je najviac známa pre svoj singel z roku 2000, „Butterfly“, ktorý dosiahol #1 v rebríčku Billboard Hot 100. Členovia skupiny mixujú prvky rocku a hip-hopu. V januári 2017 kapelu opustil Bret Mazur, ostávajúci členovia Rick Dixon, Nick Diiorio a Kevin Kapler následne odišli a založili kapelu Crazy Town X.

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.