Múza ho neopúšťa už roky. Čavalenky je späť so svojou novou skladbou

V máji minulého roku vydal napriek korone svoju očakávanú štúdiovku STOKA RAP. Z nej sme dostali samozrejme aj nejaké klipy, ale je tu rok 2021 a s ním aj nové veci.

Jeho piesne sú populárne nielen na youtube. RUDO DANIHEL (26) žije v Holíči, vystupuje pod umeleckou prezývkou ČAVALENKY a rapuje výnimočné texty o ťažkom živote na ulici. Aj po záhorácky. Podobné na Slovensku nepočuť. Často sa v nich spomínajú drogy, nízke výplaty, kriminalita, klipy nakrúca v rómskej komunite. Hoci má čoraz viac koncertov a cíti záujem, sám sa ako umelec necíti. Musí zabezpečiť svoju rodinu.

Čavalenkymu to stále píše a o múzu naozaj nemá núdzu, ani v časoch pandémie. To nám prezentuje aj vo svojom najnovšom videoklipe s trackom, ktorého názov znie práve „Múza“.

V ňom ďakuje Bohu za možnosť ukázať ľuďom svoje umenie, v ktorom nikdy nemal potrebu nič predstierať. Celý život je verný hudbe, to z týchto pomalých riadkov je cítiť tak moc, až ťa možno zmohnú zimomriavky.

rNUlife.sk / rukahore

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.