POPOVÁ HUDOBNÁ IKONA A ZAKLADATEĽKA KAPELY NO DOUBT, GWEN STEFANI,
VYSTÚPI PO DLHÝCH 16. ROKOCH V ČR NA FESTIVALE PRAGUE ROCKS

Festival Prague Rocks privíta 21. júna 2023 legendárnu speváčku Gwen Stefani. Tá naposledy vystúpila v rámci svojho tour v Prahe v roku 2007 a po dlhých 16. rokoch sa tak vráti do Českej republiky. Gwen Stefani sa tak ako headliner pripája k už oznámenému headlinerovi festivalu, kapele Maroon 5.

Ďalšímí potvrdenými vystupujúcimi sú na festivalu austrálska speváčka Delta Goodrem a českí zástupcovia, kapela Lake Malawi a spevák Vojtěch Dyk so svojím novým projektem D.Y.K.

Gwen Stefani je americká speváčka, skladateľka a módna návrhárka, ktorá sa preslávila ako členka kapely No Doubt. Kapela sa dostala na vrchol popularity v 90. rokoch so svojmi hitovými piesňami ako "Just a Girl" či megaúspešný "Don't Speak". Po niekoľkých veľmi úspešných albumoch s kapelou sa Gwen Stefani rozhodla vydať svoj prvý sólový album "Love. Angel. Music. Baby." Písal sa rok 2004. Album obsahoval hity ako " Hollaback Girl" a "Rich Girl".

Od tej doby vydala dalšie tri sólové albumy, ktoré získali rovnako veľký komerčný úspech a zároveň i úspech u kritiky. Gwen Stefani sa stala ikonou popu a jej hudba a image ovplyvnili mnoho mladých umelcov.

Zoznam vystupujúcich nie je konečný a v nasledujúcich dňoch oznámime ešte jedno veľké zahraničné meno headlinera. Na festival Prague Rocks, ktorý organizuje agentúra Live Nation, sú stále v predaji vstupenky za priaznivých 1690,- Kč / cca 71 eur.

Sledujte naše sociálne siete alebo sa zaregistrujte na www.livenation.cz, aby ste získali všetky podstatné informácie o novinkách ako prví!

PRAGUE ROCKS 2023
GWEN STEFANI
21. 6. 2023 - Praha, Letiště Letňany

rNUlife.sk / Ondřej Pojzl | Marketing & PR / ECHO PROMOTION

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.