PETRA SPIEVA O NEŠŤASTNEJ LÁSKE

Mladá, krásna a rocková, to je Petra Zubčáková alias PETRA vo svojom novom singli. PETRU môžete poznať zo súťaže Superstar z roku 2021, kde „pomotala“ hlavu  ostrieľanému porotcovi Paľovi Haberovi.

Rodáčka z okresu Partizánske nie je v hudobných vodách žiadnym nováčikom, už roky pôsobí v dvoch kapelách ako hlavná speváčka a teraz prišiel čas skúsiť vydať aj niečo svoje - sólové.

 Singel  Svetlo zhaslo je piesňou o nešťastnej láske : „Chlapec si svoje dievča nevážil a nesprával sa k nej, ako by sa vo vzťahu žiadalo.Až keď sa posilnil alkoholom,zistil že mu dievča chýba. Žiaľ už na „blbých pár slov“ bolo neskoro a tak: Svetlo zhaslo.“

Speváčka si pieseň sama napísala,dokonca si zorganizovala aj produkciu videoklipu, na ktorom pracovalo viac ako 20 ľudí. V súčasnosti už premýšľa aj nad ďalšími skladbami.

 V rámci koncertov ju môžete vidieť po celom Slovensku a u susedov v Čechách kde momentálne študuje. Sledujte jej instagram,kde sa vždy dozviete najnovšie info.

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.