Madame Web vidí do budúcnosti. Akú superschopnosť by ste chceli mať vy?

Už od zajtra 15. februára sa môžete ocitnúť v obyčajnom svete obyčajnej hrdinky - záchranárky Cassie Webb, z ktorej sa za dramatických okolností stáva  Madame Web - najneobyčajnejšia superhrdinka marvelovského sveta Jej superschopnosť totiž spočíva v jej hlave - je to inteligentná jasnozrivá telepatka.

Čo o filme hovoria jeho šarmantné protagonistky?

Sydney Sweeney"Madame Web je úplne iná ako predošlé superhrdinské filmy. Je v ňom plno záhad a pôsobí viac ako napínavý psycho thriller."

Isabella Merced"Vo filme je aj akcia, aj psychologicky ohromujúce situácie, zažijete momenty prekvapenia a uvidíte krásne dievčatá, ako si s nimi poradia."

Celeste O'Connor"Verím, že diváci a diváčky budú fandiť príbehu, kde vzniká priateľstvo medzi tromi mladými ženami, ktoré sa navzájom podporujú." 

Dakota Johnson"Tento film sa odohráva v skutočnom svete, žiadne fantasy vesmíry alebo plno ďalších komiksových hrdinov. V tomto smere je to osviežujúci pohľad na superhrdinský film. Dúfam aj, že povzbudí dievčatá a mladé ženy, aby si boli navzájom oporou pri objavovaní svojho najlepšieho ja."

A akú by chceli mať superschopnosť na prvom rande? Zistíte tu.

Inak - štýlový ženský pohľad na pavúčiu sieť je tiež celkom pekná schopnosť. Pozrite sa, ako sa protagonistky nezvyčajného superhrdinského filmu MADAME WEB ohákli do pavučiny na premiéru v Los Angeles a na Vogue karneval v Brazílii. Po ďalšiu inšpiráciu na najbližší ples v maskách už naozaj netreba nikam chodiť.

Zatiaľ si dajte rande s MADAME WEB, ktorá je v kinách už od 15. februára.  

Film: MADAME WEB (itafilm.sk)

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.