Spoločnosť Disney+ začala natáčať prvý poľský pôvodný seriál s pracovným názvom Breslau

Streamovacia platforma odhaľuje mená hercov a tvorcov. Kriminálnu drámu produkuje spoločnosť ATM Group

Spoločnosť Disney+ dnes oznámila začiatok natáčania filmu Breslau (pracovný názov), prvej poľskej pôvodnej produkcie pre streamovaciu platformu Disney+. Vo filme sa predstavia napríklad herci Tomasz Schuchardt (Si bohom, Krst), Agata Kulesza (Róza, Ida) a Sandra Drzymalska (Iá, Filip). Režisérom je Leszek Dawid (Si bohom, Ki), a scenár napísali Bartosz Janiszewski a Magdalena Żakowska.

Osemdielna kriminálna dráma sa odohráva v roku 1936 vo vtedajšom meste Breslau (dnes Vroclav). Komisár Franz Podolsky pracuje na prípade sériového vraha, pričom s blížiacimi sa olympijskými hrami rastie tlak na vyriešenie prípadu.

„Toto je dôležitý moment pre spoločnosť Disney+ v Poľsku. Je to naša prvá pôvodná produkcia v tejto časti Európy. Sme veľmi radi, že na tomto projekte pracujú renomovaní, talentovaní a skúsení tvorcovia a herci. Seriál s pracovným názvom Breslau bude ďalším rozšírením našej bohatej ponuky produkcie pre dospelých divákov,“ povedala Magdalena Cieślak, riaditeľka pôvodnej produkcie spoločnosti Disney+ v strednej a východnej Európe.

Seriál produkuje ATM Group, najväčšie nezávislé produkčné štúdio v Poľsku, ktoré sa špecializuje na hrané filmy. Stojí za seriálmi ako WatahaZachowaj spokój Absolutni debiutanci.

Breslau (pracovný názov) vzniká v Poľsku s finančnou podporou Poľského filmového inštitútu Ministerstva kultúry a národného dedičstva.

Služba Disney+ je k dispozícii za 9,9 eura mesačne, bez skrytých nákladov a s možnosťou predplatné kedykoľvek zrušiť. Vďaka neustále rastúcemu množstvu seriálov, filmových trhákov a exkluzívnej pôvodnej tvorby značiek Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star si každý nájde niečo pre seba. Platforma ponúka pestrú paletu zábavy – od dokumentárnych filmov, komédií a klasických animovaných filmov a seriálov až po kritikmi oceňované tituly. Súčasťou Disney+ sú aj európske pôvodné seriály, ako napríklad Becoming Karl LagerfeldCristóbal Balenciaga a Shardlake či najnovšie Iba vraždy v budove a Medveď.

O DISNEY+

Disney+ je streamovacia služba spoločnosti The Walt Disney Company. Ponúka filmy a programy z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, spolu s populárnym seriálom Simpsonovci a ďalšou tvorbou. Vo vybraných krajinách je tiež dostupná produkcia pridruženej značky Star. Zbierka sa neustále rozširuje o exkluzívnu pôvodnú tvorbu, vrátane celovečerných filmov, dokumentov, hraných aj animovaných seriálov a krátkych filmov. S bohatou históriou spoločnosti Disney a ich rozmanitou filmografiou je Disney+ domovom nielen klasických filmov a televíznych programov, ale aj úplne novej produkcie z dielne The Walt Disney Studios. Pre viac informácií navštívte disneyplus.com alebo aplikáciu Disney+, dostupnú na väčšine mobilných a televíznych zariadení s prístupom na internet.

O ATM GROUP

ATM Group, najväčšie nezávislé produkčné štúdio v Poľsku, aktívne pôsobí priamo alebo prostredníctvom svojich dcérskych spoločností v oblasti televíznej a filmovej tvorby, zábavného a digitálneho priemyslu a tiež poskytuje rozsiahle produkčné služby. Jeho špecializáciou je výroba kvalitných hraných filmov a seriálov, ako napríklad Wataha pre HBO Europe, ako aj W głębi lasu a Zachowaj spokój pre Netflix.

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.