VYPOČUJ SI LETNÚ NOVINKU „ČAU“ OD  ALYA

S blížiacim sa letom nám mladá speváčka ALYA vylepší náladu s horúcou novinkou, ktorá nesie názov ČAU. Vypočujte si najnovšiu skladbu a pozrite si aj videoklip, ktorý v nás isto navodí letnú atmosféru.

Talentovaná interpretka Alya nasadila produktívne tempo, ktorým má našliapnuté na snubnú kariéru a po úspešných singloch, z ktorých za zmienku stoja Mesto, Sorry, Nebo, Dosť Dobrá a mnohé ďalšie, vydáva skladbu ČAU, ktorá má veľmi príjemnú atmosféru, ktorá vo vás navodí slobodu, voľnosť a leto. Vizuálom skladby vás nepochybne vtiahne do dovolenkovej atmosféry.  Tak neváhajte a spríjemnite si deň s touto horúcou novinkou.

Novinka ČAU vychádza spolu s pútavým videoklipom z dielne Illuminate, ktorý má letnú atmosféru. Skladba vzišla z dielne producenta Mateja „Maxa“ Mikloša a pod master skladby sa podpísla Miroslav Chyška.

„S piesňou ČAU, minimálne pre seba, štartujem letnú sezónu. Po chladnej a miestami depresívnej zime som sa nevedela dočkať prvého slniečka, krajšieho počasia a lepšej nálady a toto všetko si prostredníctvom ČAU manifestujem. Pre mňa je ČAU letná, pozitívna a v dobrom slova zmysle jednoduchá pieseň, ktorá opisuje jeden z mnohých letných večerov, kedy je vonku teplo a vám sa nechce ostať sedieť doma. Verím, že čoskoro budú takéto večery opäť našou realitou,“ uzatvára ALYA.

https://instagram.com/angelikakollmannova?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/illuminate_production/

rNUlife.sk / TS /FOTO- Illuminate

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.