Tommy Cash, Rich The Kid a Yemi Alade mieria do Bratislavy

Tri nové veľké posily v programe sedemnásteho ročníka festivalu Uprising, ktorý sa už tradične uskutoční vo festivalovom areály na Zlatých Pieskoch v Bratislave, 30. a 31. augusta.

Na festival Uprising mieri kráľovná Afrobeats Yemi Alade. 5 albumov, niekoľko nominácií na Grammy, víťaztvo Best Female na MTVi African Music Awards, milióny fanúšikov po celom svete a spolupráce s menami ako Beyonce, Rick Ross, či Estelle. Toto vystúpenie treba zažiť.

Vystúpi tam aj súčasná hip-hopová hviezda Rich the Kid. Rodák z New Yorku s haitskými koreňmi prerazil s mixtapom Been About the Benjamins a odvtedy spolupracoval s velikánmi ako Lil Wayne, Kendrick Lamar, Post Malone, Jaden Smith, Future, či Quavo a Take Off z Migos. Jeho album The World Is Yours s hitmi ako Plug Walk a New Freezer dosiahol 2. miesto v rebríčku Billboard 200.

Estónska hviezda Tommy Cash, charakteristická provokujúcimi videoklipmi, textami a svojou zvláštnosťou spochybňuje všetko, čo sa kedysi považovalo za normálne. Spolupracoval s menami ako Charli XCX, MC Bin Laden, Salvatore Ganacci, Little Big, či Oliver Tree a vystupoval na najväčších festivaloch ako Glastonbury, Sziget či Roskilde.

Viac na: Uprising Festival 2024 - uprising.sk

VSTUPENKY

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.