FAMÓZNE DUO UKITAS PREDSTAVILO LETNÚ NOVINKU “KÝM SLNKO ZAPADÁ”

Leto ako sa patrí! Krásne a talentované duo UKITAS, za ktorým stojí Nikola Jankovská a Terézia Gregušová odštartovali prázdniny novou skladbou “Kým slnko zapadá” v produkcii známeho skladateľa a producenta Viktora Hazarda.

UKITAS, pre ktoré je príznačný nástroj ukulele, na ktorom aj smutná balada znie  pozitívne prinášajú v novinke “Kým slnko zapadá” najmä dobrú naládu a nádych letného dobrodružstva. Ukitasky sa na sociálnych sieťach dali pred pár rokmi do povedomia fanúšikov najmä vďaka cover verziám známych  hitov transformovanými na ukulele, až prišiel čas na autorskú tvorbu. Po prvých spoluprácach  s producentmi Dominikom Štofkom, známeho ako frontmana skupiny King Shaolin či talentovaným Markom Danom, prichádzajú dievčatá s nadupanou letnou  novinkou z pera Viktora Hazarda.

Skladba Kým slnko zapadá prináša ľahkosť do  letných dní v rytme reggaeton, preto je to dokonalá skladba práve na tieto horúce dni. Klip vystihuje atmosféru leta a všetko s ním spojené.

 „Chceme priniesť niečo pozitívne a  uvoľnené do týchto napätých dní a najmä odkaz, že je tu najlepšia sezóna roka - leto, tak si  ho poďme spolu užiť,“ hovorí Ukitaska Terézia. Na nakrúcanie si zvolili malebnú časť vinohradov pri  Modre, v areáli pamätného domu Vincenta Šikulu, ktorá tak trocha pripomína vibe dychberúceho Toskánska. Už zo samotného vizuálu je vidieť, že sa zišla dobre zohrata dámska partička, ktorá si prišla pochillovať pri kvalitnom víne a dobrej hudbe,  až kým slnko zapadá.

Prvú  scénu sme zámerne odštartovali v office, kde znechutené zatvárame notebook a vyrážame  ďaleko od povinností. Na cestu si so sebou berieme tú najlepšiu partiu ľudí, s ktorými  chceme tráviť letný čas. V bujarom tanci sa jedna z nás v závere klipu odpojí od ostatných  a ide do auta skontrolovať mobil. Vidí, že zrovna volá šéf, napriek tomu, že je pokročilá  hodina, čo je uňho úplne normálne. Namiesto zdvihnutia hovoru sa však spontánne  rozhodne zahodiť mobil do vysokej trávy, vrátiť sa späť k partii a ŽIŤ NAPLNO,“ približuje pointu videoklipu druhá Ukitaska, Nikola.

Viac info: www.ukitas.com

Ukitas - Kým slnko zapadá (ffm.to)

Instagram:

UKITAS® (@ukitas_) • Fotky a videá na Instagrame

Viktor Hazard (@vikhazard) • Fotky a videá na Instagrame

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.