Britský spevák a producent ARTEMAS vydal mixtape a oznámil svetové turné

Britský spevák a producent Artemas prežíva skutočne zlomový rok. Jedna z najstreamovanejších piesní tohto roku i like the way you kiss me má na konte už 900 miliónov streamov, dosiahla na 1. miesto v rebríčku Billboard Global 200, 12. miesto v Billboard Hot 100, 3. miesto v UK Official Singles Chart a pokorila hranicu troch miliónov videí na TikToku.

Zaujímavosťou je, že skladbu si obľúbili slovenské rádiá natoľko, že sa už druhý týždeň drži na prvej priečke v prehľade najhranejších piesní u nás. 

Po úspešnom hite Artemas vydáva jeho prvú rozsiahlejšiu nahrávku - mixtape s názvom YUSTYNA.  Nadväzuje na ňom na doterajší úspech darkwave alt-popu, ktorý doposiaľ rozvíjali umelci ako The Weeknd, EKKSTACY či The Neighbourhood. Štrnásťtracková nahrávka odhaľuje intímne a explicitné momenty zo súčasných i predošlých Artemasových vzťahov a ponúka poslucháčom neskreslený pohľad do jeho života.

Projekt prichádza mesiac pred tým, ako Artemas zaháji svoje svetové turné, v rámci ktorého 22. septembra zavíta aj do Prahy a predtým sa 7.augusta predstaví fanúšikom na Szigete. Spolu s mixtapom Artemas vydáva aj oficiálne video k hlavnému singlu dirty little secret. Pozrieť sa naň môžete tu .

MIXTAPE 

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.