Megakoncert AC DC: Dnes sa očakáva hard rocková smršť vyše 120 tisíc fanúšikov! Pozrite si Koncertný setlist a Užitočné rady pre návštevníkov

Legendárna austrálska kapela AC/DC vystúpi už dnes v Bratislave v rámci Power Up Tour 2024.

Na počesť ich 50-ročného kraľovania najväčšej rock and rollovej kapely na svete AC/DC vystúpia Angus Young na sólovej gitare, spevák Brian Johnson, rytmický gitarista Stevie Young, bubeník Mam Laug a nový bassgitarista, ktorý prevezme pochodeň za Cliffa Williamsa. Sú späť, aby si zahrali s množstvom oddaných fanúšikov, ktorí každým rokom pribúdajú.

Koncert AC/DC v Bratislave 21. júna 2024 sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre všetkých fanúšikov rockovej hudby. Nechýbajúce legendárne hity, energická atmosféra a jedinečný pocit spojený s koncertom AC/DC robia z tohto podujatia jedno z najvýznamnejších v roku 2024. Nezmeškajte túto príležitosť byť súčasťou tohto historického momentu!

Ak sa chystáte autom na koncert, tak VSTUPENKY na PARKING AC/DC TU

Na čo sa tešiť

AC/DC sú kapelou, ktorá má za sebou bohatú históriu plnú nezabudnuteľných hitov. Na koncerte v Bratislave sa fanúšikovia môžu tešiť na mix klasických skladieb aj novších piesní. Špeciálna svetelná a zvuková show, ktorá je pre AC/DC charakteristická, dodá celému večeru jedinečnú atmosféru.

Nezabudnite si vopred zabezpečiť lístky, keďže záujem o koncert je obrovský a očakáva sa, že sa rýchlo vypredajú. Lístky sú dostupné online na oficiálnych stránkach koncertu a v sieti autorizovaných predajcov.

Koncert AC/DC v Bratislave je udalosťou, ktorú si žiaden fanúšik rockovej hudby nesmie nechať ujsť. Pripravte sa na večer plný nezabudnuteľných zážitkov a skvelej hudby. V nedeľu, 21. júla 2024, sa Staré letisko vo Vajnoroch premení na miesto, kde sa bude písať hudobná história. Pribaľte si dobrú náladu a tešte sa na neopakovateľný zážitok s legendárnou kapelou AC/DC.

Koncertný Setlist

  1. If You Want Blood (You've Got It)Play Video
  2. Back in BlackPlay Video
  3. Demon FirePlay Video
  4. Shot Down in FlamesPlay Video
  5. ThunderstruckPlay Video
  6. Have a Drink on MePlay Video
  7. Hells BellsPlay Video
  8. Shot in the DarkPlay Video
  9. Shoot to ThrillPlay Video
  10. Stiff Upper LipPlay Video
  11. Sin CityPlay Video
  12. Rock 'n' Roll TrainPlay Video
  13. Dirty Deeds Done Dirt CheapPlay Video
  14. High VoltagePlay Video
  15. Riff RaffPlay Video
  16. You Shook Me All Night LongPlay Video
  17. Highway to HellPlay Video
  18. Whole Lotta RosiePlay Video
  19. Let There Be Rock(with Angus guitar solo)Play Video
  20. Encore:
  21. T.N.T.Play Video
  22. For Those About to Rock (We Salute You)

AC/DC v Bratislave: Všetko, čo potrebujete vedieť!

Už sa neviete dočkať koncertu? Ani my! Máme pre vás niekoľko posledných, ale veľmi dôležitých organizačných pokynov, ktoré vám pomôžu užiť si tento deň naplno a bez starostí.

Kyvadlová vlaková doprava

Najlepším spôsobom, ako sa dostať na koncert, je využiť kyvadlovú vlakovú dopravu medzi stanicami Bratislava - Hlavná stanica a Bratislava - Vajnory. Vlaky smerom na koncert premávajú každú hodinu od 9:34 do 20:34. Po skončení koncertu budú vlaky premávať od 0:15 do 3:15 každých 15 minút. Nezabudnite, že na spiatočnú cestu budete potrebovať náramok, ktorý dostanete po kontrole lístka pri ceste tam.

Lístky na vlak kúpite tu 👇

Pred  koncertom odporúčame využiť  intervalovo aj kapacitne posilnenú MHD. Po koncerte sú pre návštevníkov pripravené špeciálne nočné spoje električiek a autobusov zo Zlatých Pieskov smerom do centra.

Parkovanie

Záujem o parkovacie miesta je obrovský! Preto si kúpite parkovací lístok online. Nenechávajte to na poslednú chvíľu! ZŤP parkovanie je zabezpečené na parkovisku JUH.

Kúpte si parkovací lístok tu👇

POZOR! Po skončení podujatia bude obmedzený výjazd áut z parkoviska v časovom horizonte do 1:00 kvôli zabezpečeniu bezpečnosti peších účastníkov a plynulosti premávky pre MHD a kyvadlovú dopravu. Počítajte preto prosím s informáciou, že autom sa po koncerte nedostanete z parkoviska ihneď.

Príďte skôr

Brány otvárame už o 12:00, parkoviská už o 08:00, takže prídite čo najskôr, aby ste sa vyhli hustej premávke a meškaniu mestskej dopravy.

Hydratácia a bezpečnosť

Na mieste bude zdarma  70 stanovísk s vodou. Pite veľa vody a nezabudnite si pokrývky hlavy – bude veľmi  teplo!

Všetky informácie nájdete aj na tomto mieste.

Tento deň bude epický! Tešíme sa na vás a veríme, že si koncert užijete naplno!

Rock on! ⚡

Podľa fotografie, ktorú nám poslal jeden z čitateľov, budú ceny za nápoje a občerstvenie na mieste koncertu podstatne vyššie, ako sme zvyknutí. Napríklad za pollitrovú fľašku minerálky si návštevníci v jednom z barov na koncerte zaplatia 3,90 eura, zatiaľ čo za plechovku energetického nápoja bude cena 5,90 eur. Za alkoholické nápoje nechajú fanúšikovia po 5,90 eura a pre tých, ktorí preferujú niečo slané na zakusnutie, budú k dispozícii solené chipsy (75 g) a solené tyčinky (100 g) za cenu 4,00 eur.

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia 

Polícia opätovne upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave pre nedeľňajší (21. 7.) koncert AC/DC v blízkosti miesta jeho konania - Starého letiska vo Vajnoroch. V tejto súvislosti pripravila schematicky znázornené príjazdové trasy pre vodičov. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

"V tejto súvislosti prinášame schematicky znázornené príjazdové trasy pre vodičov z tzv. južnej trasy (Exit 14 smer Ivanka pri Dunaji na I/61) a severnej trasy (Exit 18 smer Berrnolákovo na II/127). O prípadných aktuálnych zmenách v doprave budeme verejnosť priebežne informovať," uviedol Szeiff.

Tím Silvi production, organizátor koncertu AC/DC v Bratislave

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.