Mistrovia Slovenska sa v zábavnom parku Šmolkovia povozili na kolotočoch a ukázali manželky

V zábavnom parku Šmolkovia sa zišli štyria najkrajší muži Slovenska aj s rodinami! Mistrovia Slovenska Ján Palko, Ján Haraslin, Marek Jastráb aj aktuálny Mister Slovenskej republiky Adam Palkovič si splnili detský sen a stretli sa so zábavnými postavičkami či dokonca sa povozili na kolotočoch v lunaparku! Sprevádzal ich módny dizajnér Jozef Grondžák, ktorý Šmolkov navštívil aj v ich domovskom Belgicku! Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet bude deti baviť až do konca prázdnin do 1. septembra!

Držitelia titulu Mister Slovenskosú výborná partia! Štyria fešáci sa totiž stretli v zábavnom parku Šmolkovia v bratislavskom Lamači. Spoločne s rodinami a deťmi si vychutnali nielen výstavu, ale aj Šmolkovskú zmrzlinu a kolotoče v lunaparku.    

„S Mistrami sa bežne stretávame napríklad na móle Bratislavských módnych dní, ale tu na Šmolkoch je to dokonalé. Prišiel som aj s manželkou a dcérou Olíviou, ktorá si to užíva na kolotočoch, Ja som v detstve rozprávku o Šmolkoch pozeral na videokazetách a dokonca som počúval Šmolkovské pesničky,“ prezradil Mister SR 2020 Marek Jastráb.

Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svetponúka množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev. Jeho súčasťou je vnútorná zábavná zóna plná skákacích hradov, virtuálnej reality, atrakcií, koníkov a autíčok. Počas leta pribudol aj vonkajší lunapark pod holým nebom - bazén s lodičkami, trampolíny, detský autodrom, skákací hrad aj retiazkový kolotoč.

„Bývame tu neďaleko a zažili sme vonkajšie aj vnútorné atrakcie. Určite sem ešte prídeme. Manželka pochádza z Francúzska, ale už tri roky žijeme aj s našou ročnou dcérkou v Bratislave. Šmolkovia predstavujú aj moje detstvo, takže si to tu užívam spolu s malou,“ s úsmevom povedal Mister SR 2012 Ján Haraslin.

          Spolu s manželkou a krstnou dcérou zavítal do zábavného parku Šmolkovia aj najúspešnejší Mister Slovenska z roku 2018 Ján Palko, ktorý sa stal nositeľom titulu Mister Supranational Europe 2018.

„Šmolkov si pamätám z detstva, je to tu fantastické. Ja som v podstate tiež ešte malé dieťa, tak si to vychutnávam spolu s krstnou dcérou. A samozrejme spolu s chalanmi. Naša rodina Mistrov sa totiž každoročne rozrastá, a som veľmi rád, že si všetci rozumieme,“ neskrýval radosť Mister Supranational Europe 2018 Ján Palko.

Aktuálnym Mistrom Slovenskej republiky je 26-ročný Adam Palkovič, ktorý sa nedávno vrátil zo svetovej súťaže v Poľsku, kde reprezentoval Slovensko.

„Keď som bol malý, tak som Šmolkov miloval. Chcel som byť vždy Tatko Šmolko, pretože mal vždy nad všetkým kontrolu. Šmolkovia sú veľmi dobrá partia, rovnako ako my,“ s úsmevom konštatoval Mister SR 2024 Adam Palkovič.

„V zábavnom parku v Lamači som už bol, ale opäť som sa sem vrátil. Som rád, že sme sa takto stretli s Mistrami, chýba nám tu iba riaditeľ súťaže Jožko Oklamčák a náš fotograf Radoslav Orenič. Ja som Šmolkov zažil aj Belgicku, odkiaľ pochádzajú. V ich domovskej krajine sú veľkým fenoménom a spôsobujú doslova ošiaľ,“ konštatuje Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE, ktorý sa stará o styling Mistrov.

Zábavno-vzdelávací park sa rozprestiera na 5000 štvorcových metroch a prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Celou výstavou návštevníkov sprevádza prírodovedný chodník, ktorý deti naučí ako sa chovať v lese a ako ho ochraňovať.  Šanca užiť si rozprávkovú atmosféru parku aj všetky atrakcie bude do nedele 1.9.2024.

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Smolkovia-Magicky-svet a priamo na mieste. Všetky vnútorné aj vonkajšie zábavné aktivity sú v cene vstupenky.

Informácie  a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk

rNUlife.sk / TS, foto: Maroš Bednár

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.