Inšpiratívna speváčka NATALIA: ŽENA V BIZNISE, ALE AJ V HUDBE

Úspešná a cieľavedomá. Týmito superlatívmi by sa dala charakterizovať NATALIA. Žena, ktorá svojou pracovitosťou a pevným odhodlaním dnes inšpiruje mnohých nielen svojimi kurzami a mentoringom, ale aj hudbou.

Začiatky neboli vôbec jednoduché. Slobodná matka s dvoma deťmi, účty, ktoré treba platiť a neľahké pandemické obdobie, ktoré mnohým otočilo svet na ruby. Vďaka svojej trpezlivosti, disciplíne, viere v samu seba a túžbe niečo dosiahnuť a tomuto svetu odovzdať, Natalia dokázala vybudovať svoj biznis do takej úrovne, že dnes odovzdáva svoje skúsenosti  ostatným prostredníctvom kurzov, mentoringu a v neposlednom rade aj skrz hudbu, ktorá dokáže povzbudiť a obohatiť každého z nás.

Hudobná novinka, o ktorej je reč nesie názov SET THE WORLD ON FIRE. Skladba už podľa názvu v nás evokuje odvahu, vášeň a túžbu. Skladba je veľmi energická a má tendenciu nás rozveseliť a roztancovať. Dáva nám nádej, že krajší svet čaká práve na nás. Nikto nemusí žiť život v okovách. Môžme si ho tvoriť ak zapálime svoj vnútorný oheň v nás.

„Hlavné posolstvo skladby je, aby sme boli autentickí, aby sme sa na nič nehrali a aby sme v sebe zapálili ten oheň a ukázali čo v sebe máme . Mnoho ľudí sa pozerá v dnešnom svete na sociálne siete a vidia všetko zidealizované a nádherné, ale sociálne siete neponúkajú realitu. Ponúkajú ilúziu, ktorou sa živia hlavne mladí ľudia a snažia sa napasovať do nejakej dokonalej role. A ja v tom texte odkazujem na to: nerieš lajky, nesústreď sa na pózu, ale ukáž čo v sebe máš, buď autentický, nezastavuj sa, pracuj na sebe a nespoliehaj sa na to, že niekto to spraví za teba,“  hovorí NATALIA.

Skladbu dopĺňa aj pútavý videoklip. Pod hudobnú tvorbu sa podpísal producent Matej „Maxo“ Mikloš.

„Bolo by pre mňa cťou, keby sa moja hudba dostala čo k najširšiemu publiku, ktoré by som dokázala obohatiť, dodať odvahu a inšpiráciu. Pripravujem ďalšiu skladbu a tak isto aj koncert, na ktorý by som rada pozvala všetkých fanúšikov, ale aj tých, ktorí možno hľadajú nové smerovanie,“  uzatvára NATALIA.

IG: https://www.instagram.com/natalia.gruen/

rNUlife.sk / TS, zdroj foto: Illuminate production

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.