Lady Gaga a Bruno Mars v neočakávanej spolupráci „Die With a Smile“

Hudobné hviezdy Lady Gaga a Bruno Mars sa spojili v neočakávanom novom letnom singli s názvom „Die With a Smile“. Víťazi viacerých cien Grammy predviedli svoju prvú spoluprácu ako duo a šokovali fanúšikov svojim epickým duetom s baladou o láske. Za 4 dni od zverejnenia na youtube má skladba už vyše 13 miliónov prehratí!

Lady Gaga vo vyhlásení zdieľa, ako projekt vznikol, a poznamenáva: „Bruno a ja sa navzájom veľmi rešpektujeme a hovorili sme spolu o spolupráci už dávnejšie. Dokončovala som svoj vlastný album v Malibu a jedného večera po dlhom dni ma požiadal, aby som prišila do jeho štúdia, aby som si vypočula niečo, na čom dlhšie pracuje. Bolo okolo polnoci, keď som tam prišla a bola som ohromená, keď som počula, na čom robil. Zostali sme hore celú noc a dokončili písanie a nahrávanie našej novej spoločnej piesne. Brunov talent sa nedá vysvetliť. Jeho muzikantstvo a vízia sú na ďalšej úrovni. Nikto nie je ako on."

Bruno tiež vydal svoje vlastné vyhlásenie o tom, aké to bolo pracovať s ňou: „Pracovať s Lady Gagou bola česť. Je ikonou a robí túto pieseň magickou. Som tak nadšený, že to všetci počujú."

Kombináciou písania melodických textov piesní ako budúcich hitov oboch dynamických umelcov a mix ich podmanivých vokálov a celkového hudobného umenia a talentu bolo priamym vyústením vydania piesne sprevádzané aj videoklipom.

Zatiaľ čo sa vo videoklipe zdá, že Lady Gaga nasmeruje svoju úlohu do podoby americkej country legendy minulého storočia Dolly Parton a Bruno Mars vystupuje práve v úlohe jej hudobného partnera, country legendy Portera Wagonera. Na vizuáloch vidno, že pár má na sebe ladiace červeno-modré oblečenie, ktoré sa dalo ľahko nájsť na pódiu Nashvillskej Grand Ole Opry v 60. rokoch, kde toto legendárne country duo vystupovalo. Mars hrá na gitare, zatiaľ čo Gaga na klavíri s cigaretou pomaly visiacou z jej pier, keď popritom spievajú: „Keby bol koniec sveta, chcel by som byť vedľa teba/ Keby sa párty skončila a náš čas na Zemi by bol cez čas/chcel by som ťa držať len na chvíľu/ a zomrieť s úsmevom." Pozrite si vyššie uvedené hudobné video a vypočujte si skladbu.

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.