Muzikálové hity v jazzovom šate: Broadway a West End na Symfónii umenia

Milovníci jazzu, pripravte sa na skutočnú lahôdku! V rámci medzinárodného multižánrového festivalu Symfónia umenia sa uskutoční 6. septembra koncert s názvom "Broadway & West End meet Jazz". Tento očarujúci večer sa odohrá v historickej Pradiarni 1900 (Bratislava) a prinesie to najlepšie z muzikálového sveta v jedinečných jazzových aranžmánoch v podaní svetových muzikálových hviezd!

Zdroj: Kimberly Marable, Nadim Naaman, Elesha Paul Moses, Christian Mark Gibbs

Známe muzikálové hity, ktoré máte radi, zaznejú v úplne novom šate. Na pódiu sa predstavia hviezdy z newyorského Broadway a londýnskeho West Endu – Christian Mark Gibbs, Kimberly Marable, Nadim Naaman a Elesha Paul Moses. Týchto skvelých umelcov bude sprevádzať Rozhlasový Big Band Gustava Broma so sláčikovou sekciou pod vedením dirigenta Vlada Valoviča.

Christian Mark Gibbs (Broadway):

Christian Mark Gibbs je dynamický spevák a herec, ktorý si svojím energickým prejavom a silným hlasom získal srdcia divákov na Broadwayi. Jeho talent ho katapultoval do sveta veľkých operných scén, kde v roku 2020 debutoval v Metropolitnej opere ako Robbins a Crab Man v inscenácii Porgy a Bess, ktorá získala prestížnu cenu GRAMMY. Tento úspech len potvrdzuje jeho výnimočné schopnosti a jeho miesto medzi najvýraznejšími umelcami súčasnej hudobnej scény.

Kimberly Marable (Broadway):

Kimberly Marable je talentovaná herečka, speváčka a tanečníčka, ktorá pretvára Broadway svojím výnimočným talentom. Jej účinkovanie v ikonických produkciách ako The Lion King a Sister Act jej prinieslo obrovské uznanie, no skutočnú slávu dosiahla ako pôvodná členka obsadenia muzikálu Hadestown, ktorý získal ocenenie TONY a GRAMMY. V tomto nezabudnuteľnom muzikáli stvárnila roly Persephone a Fate, čím si upevnila svoje miesto medzi hviezdami Broadwayu.

PROGRAM 2024 | Symfónia umenia (symfoniaumenia.sk)

Nadim Naaman (West End):

Nadim Naaman je jedným z najtalentovanejších umelcov West Endu, známy svojím elegantným štýlom a silným speváckym prejavom. Ako Fantóm v legendárnom muzikáli The Phantom of the Opera získal nespočetné ovácie, čím sa stal neodmysliteľnou súčasťou londýnskej muzikálovej scény.

Elesha Paul Moses (West End):

Elesha Paul Moses je žiarivou hviezdou West Endu, ktorá sa preslávila vďaka svojej hlavnej úlohe v muzikáli Tina – The Tina Turner Musical. Jej ohromujúci spevácky talent a neúnavná energia na javisku robia z každého jej vystúpenia výnimočný umelecký zážitok.

Počas večera zaznejú skladby z klasických aj moderných muzikálov, ako sú "Tina", "Les Miserables", "West Side Story", "Hamilton", "The Phantom of the Opera" a mnohé ďalšie. Príďte si vychutnať hudobné diela, ktoré poznáte a milujete, v netradičnom prevedení.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť spojenie muzikálového a jazzového sveta na festivale Symfónia umenia. Koncert "Broadway & West End meet Jazz" je jednou z hlavných udalostí multižánrového festivalu, ktorý sa uskutoční od 2. do 8. septembra v Ružinove, Bratislava.

Vstupenky sú už v predaji na www.predpredaj.sk.

Účinkujú:

Christian Mark Gibbs (Broadway)

Kimberly Marable (Broadway)

Nadim Naaman (West End)

Elesha Paul Moses (West End)

Rozhlasový Big Band Gustava Broma so sláčikovou sekciou

Dirigent: Vlado Valovič

Výhodné vstupenky v predaji
K dispozícii sú špeciálne zľavy pre obyvateľov Ružinova (50 %), seniorov, ZŤP, študentov a učiteľov (25 %), a skupinové zľavy pri kúpe väčšieho množstva vstupeniek (25 %).

Vstupenky si môžete zakúpiť na www.predpredaj.sk.
Podrobný program a viac info na www.symfoniaumenia.sk.

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.