V septembri príde do kín hororové post-apo s Halle Berrym ktorá bude v bojovať s tajomným zlom vo filme Nikdy sa nepúšťaj!

Nevieš, čo čaká tam vonku... Tieto slová sú varovaním, ktorého sa musí držať trojčlenná rodina v centre pozornosti nového hororového filmu, ktorý mieri do slovenských kín. Volá sa Nikdy sa nepúšťaj! a nakrútil ho Alexandre Aja, majster filmového strachu, ktorý predtým režíroval obľúbené horory Noc s nabrúsenou britvou, Hory majú oči či Korisť. Do slovenských kín príde jeho novinka 26. septembra.

Ako naznačuje práve zverejnený trailer, dostaneme sa do blízkej budúcnosti po neznámej apokalypse. Osamelú matku a jej dvoch synov dlhé roky terorizuje diabolské zlo – musia žiť v chalupe hlboko v lesoch a keď ju opúšťajú, nesmú ísť ďalej, než im dovolí lano, ktoré je o budovu priviazané. Lano ich udržiava v bezpečí, preto sa ho nikdy nesmú pustiť. Keď však jeden z chlapcov začne pochybovať o existencii zla, posvätné puto rodiny sa pretrhne, čo vedie k nebezpečnému boju o prežitie.

Zverejnené zábery naznačujú, že film sa ponesie v znepokojivej atmosfére a nebude núdza o hrôzostrašné výjavy. Podobne ako rodina v príbehu, nevieme, čoho presne sa budeme báť, ale nemôžeme sa strachu zbaviť. O čo presne v tomto príbehu ide? A aká je podstata zla, ktoré rodinu ohrozuje?

Matku, ktorá sa snaží ochrániť svojich dvoch synov, hrá Halle Berry, herečka obľúbená vďaka filmovej sérii X-men, hororu Gotika, bondovke Dnes neumieraj či dráme Ples príšer, za výkon v ktorej získala Oscara pre najlepšiu herečku v hlavnej úlohe. Množstvo emócií bude musieť vystriedať aj vo svojom najnovšom filme, keďže ochrániť potomkov pred zákerným a inteligentným zlom nebude vôbec jednoduché.

Horor Nikdy sa nepúšťaj! uvedú na konci septembra do slovenských a českýchkín spoločnosti Continental film a FOXX MEDIA GROUP.

Orig. názov: NEVER LET GO
Žáner: horor, thriller
Krajina: USA
MP: 15+ Minutáž: 101 min 
Réžia: Alexandre Aja
Scenár: KC Couglin, Ryan Grassby
Hrajú: Halle Berry, Stephanie Lavigne, Christin Park, Anthony B. Jenkins, Percy Daggs IV

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.