Alan Murin a Jeho Najsilnejší Hit "Domov": O Sebaprijatí a Hľadaní Miesta, Kam Patríme

Spevák a skladateľ Alan Murin prichádza s novým singlom "Domov," ktorý vznikol za neuveriteľné tri hodiny. Skladba hovorí o hľadaní seba samého, sebaprijatí a mieste, ktoré môžeme nazývať svojím domovom. Tento nový hit, ktorý si Alan produkoval sám s pomocou producenta Rebbel, vychádza pod jeho vlastným vydavateľstvom Trueself.

„Domov je pre mňa veľmi osobná téma, pretože každý z nás sa niekedy pokúša nájsť samého seba a svoje miesto v tomto svete,“ hovorí Alan Murin. „Preto som aj svoje vydavateľstvo pomenoval Trueself – teda ‚pravé ja‘. “. Autenticita je podstatná vec, kvôli tomu sa snažím obklopovať názvami alebo podnetmi, ktoré mi to pripomínajú. Do zbierky mi chýbala ešte skladba, ktorá by rozpovedala príbeh práve na túto tému.“

Skladba "Domov" sa dotýka troch rôznych perspektív domova: vnútorného pokoja, ktorý nájdeme, keď prijmeme sami seba; rodiny a blízkych, ktorí sú našimi koreňmi; a krajiny, kde sme sa narodili a kde žijeme. Hudobník túto krásu Slovenska zachytáva aj prostredníctvom autentických záberov z našich regiónov, ktoré sa objavujú vo videoklipe k singlu.

Alan priznáva, že hudbu k piesni našiel náhodou, ale okamžite ho chytila za srdce. „Melódia vo mne rezonovala a inšpirovala ma natoľko, že som pieseň dokončil za tri hodiny,“ opisuje. Chytľavá melódia v kombinácii s úprimným textom robí z "Domova" hit, ktorý má potenciál stať sa hymnou jesene.

Murinova hudobná cesta začala pri hip-hope a rape, ale postupne si uvedomil, že jeho skutočnou vášňou sú melodické a hravé tóny, ktoré mu umožňujú lepšie vyjadriť svoje myšlienky. „Kedysi som sa vyhýbal popu, ale teraz si vážim autentickosť, či už svoju alebo iných. Chcem ukázať, že byť sám sebou je dôležité,“ vysvetľuje spevák.

Nový singel "Domov" je dôkazom Murinovej umeleckej zrelosti a túžby po autenticite. Skladba je výzvou na prijatie seba samého, na hľadanie vnútorného pokoja a na návrat k tomu, čo nás robí skutočne šťastnými.

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.