Dievčatá z Dubaja Sú Späť: „Influencerky“ Odhaľujú Temnú Stranu Slávy na Sociálnych Sieťach

Do slovenských kín prichádza nový film „Influencerky“, ktorý odhaľuje necenzurovaný pohľad na honbu za slávou a luxusným životom. Rovnako ako predchádzajúca snímka „Dievčatá z Dubaja“, aj tento film sa venuje témam, ktoré divákov nechávajú v napätí. Ukazuje realitu, kde sa za stovky tisíc sledovateľov a milióny lajkov platí vysoká cena.

Vo filme sa objavujú svetové internetové hviezdy ako Kevin Lutolf (2 milióny sledovateľov), Anna Maria Olbrycht (320-tisíc sledovateľov), či Barbara Sarah Szczypiór „Barbeliciouss“ (591-tisíc sledovateľov). Svoj hlas postavám prepožičali známe osobnosti slovenského šoubiznisu, vrátane speváčky a herečky Alžbety „Zea“ Ferencovej a moderátorky Emmy Fajnor.

Príbeh sleduje mladú internetovú hviezdičku Zosiu, známu ako Just Sophie, ktorá po bolestnom rozchode s neverným partnerom hľadá útechu u svojej kamarátky Violy. Samozrejme, nie je jediná, komu sa to stalo. Vo väčšine ostatných prípadov však nevera nepobaví státisíce sledovateľov, ktorých populárny youtuber a hráč nazbieral. Po takomto „zážitku“ je ideálne odísť niekam ďaleko a vyčistiť si hlavu, preto sa rozhodne pre pobyt u kamarátky Violy, pretože od nej nič negatívne nehrozí. Čoskoro však zistí, že svet influencerov nie je taký perfektný, ako sa zdá na prvý pohľad. Exotické dovolenky, luxusné reštaurácie a drahé oblečenie – to všetko má svoju temnú stránku.

Vo svete influencerov si nikto nemôže byť istý! Ľudia chcú krv, takže potrebujete drámu. A veľa platených spoluprác – s módnymi reťazcami, kozmetickými firmami, výrobcami výživových doplnkov a niekým, kto sponzoruje nezabudnuteľnú babskú jazdu.

Čoskoro sa ukáže, že luxusná dovolenka v prímorských letoviskách nie je úplne zadarmo. A často si to vyžaduje nielen ostré lakte, ale aj poriadnu dávku sebazaprenia, aby ste nakŕmili algoritmy sociálnych sietí, aby dosah a počet lajkov neustále rástol. Alebo drogy. Pod vrstvou filtrov sa začína odhaľovať realita bez príkras a vidina dokonalého sveta, do ktorého Just Sophie tak veľmi chcela patriť, sa rozplýva...

„Influencerky“ odhaľujú, že za dokonalými fotkami a videami stojí často tlak na dokonalosť, závislosť na počte lajkov a dosahu, a niekedy dokonca aj užívanie drog. Film tak prichádza s tvrdou realitou o tom, čo sa skrýva pod vrstvou filtrov a krásnych obrázkov.

Túto jeseň sa pripravte na nezabudnuteľnú cestu do zákulisia života influencerov. „Influencerky“ budú mať premiéru 12. septembra 2024 v slovenských kinách pod distribúciou Bontonfilmu.

Influencerky
Orig. názov: DZIEWCZYNA INFLUENCERA
MP 15 Z X H 90 min dráma
Žáner: dráma
Krajina: Poľsko
Réžia: Szymon Gonera
Hrajú: Karina Rezner, Olga Kalicka, Kamil Wodka, Mateusz Banasiuk, Joanna Koroniewska-Dowbor, Rafał Królikowski, Magdalena Czerwińska, Karolina Szymczak, Dominika Kachlik, Michał Piróg, Patryk Szwichtenberg, Karolina Szymczak, Stanislav Banasiuk

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.