Ozi: Hlas pralesa – Malá Orangutanka Bojuje za Svoj Domov v Novom Animáku už aj v našich kinách!

Koľko odvahy a odhodlania sa môže skrývať v našom najbližšom zvieracom príbuznom? Nový animovaný film Ozi: Hlas pralesa vás vezme na dojímavú cestu malej orangutanky Ozi, ktorá sa rozhodne bojovať za záchranu svojho domova. Práve teraz môžete sledovať jej dobrodružstvá v slovenských kinách!

Príbeh sa začína v hlbokom dažďovom pralese, kde Ozi žije so svojimi rodičmi, Seemou a JoJoom, v idylickom prostredí plnom pokoja. Tento pokoj však naruší ničivý lesný požiar, ktorý malú Ozi oddelí od rodiny. Ocitá sa v útulku pre osirelých orangutanov, kde sa postupne učí komunikovať pomocou znakovej reči a stáva sa internetovou senzáciou so zábavnými videami.

Keď Ozi zistí, že jej rodičia môžu byť stále nažive, vydáva sa na odvážnu cestu späť do rodného pralesa. Tam však čelí šokujúcej realite – krásna krajina z jej spomienok sa zmenila na nepoznanie. S odhodlaním nájsť svojich rodičov a zachrániť prales pred ďalšou katastrofou, Ozi začína šíriť zvesť o tom, čo sa v jej domove skutočne deje.

Hviezdne slovenské obsadenie a podpora na premiére

V slovenskom znení sa predstavia hlasy známych slovenských hercov a herečiek.

Hlavnú hrdinku Ozi nadabovala Sára Polyáková, pričom medzi ďalšími hlasmi počujeme Zuzanu Vačkovú, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Martina Hronského, Ivana Romančíka, Števa Martinoviča a Olivera Oswalda. Všetci títo talentovaní umelci prišli podporiť film aj na slávnostnú premiéru, ktorá sa uskutočnila 4. septembra v Bratislave.

Leonardo DiCaprio ako producent

Na vzniku filmu sa ako jeden z producentov podieľal aj hollywoodsky herec Leonardo DiCaprio, známy svojou podporou environmentálnych projektov. Film priniesli do slovenských a českých kín spoločnosti FOXX MEDIA GROUP a Continental film.

Príďte sa inšpirovať a zabaviť do kina s príbehom, ktorý vás presvedčí, že bojovať za svoj domov stojí za to!

OZI: HLAS PRALESA
v kinách od 05.septembra 2024
Originálny názov:  OZI: VOICE OF THE FOREST
Krajina pôvodu: GBR, FRA, USA, IND
Rok výroby: 2024
Žáner:  rodinný, animovaný
Dĺžka: 88 min.
Jazyková verzia: SK dabing
Odporúčaná prístupnosť: vhodné pre všetky vekové kategórie (U)
Formát: 2D
Réžia: Tim Harper
Scenár: Rodrigo Blaas, Keith Chapman, Patrick Morris
V slovenskom znení: Sára Polyáková, Martin Hronský, Zuzana Vačková, Zuzana Kubovčíková Šebová, Števo Martinovič, Oliver Oswald, Rastislav Sokol, Peter Krajčovič, Matúš Turanský, Ivan Romančík, Tina Knapé, Jana Valocká

rNUlife.sk / TS upravená DM

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.