LAURA ONUSKO vydáva rytmickú a chytľavú novinku s názvom DIRTY

Laura v týchto dňoch prichádza na slovenskú hudobnú scénu s energickou novinkou s názvom Dirty

Laura Onusko, vlastným menom Laura Onušková je 26-ročná speváčka pochádzajúca z Veľkých Kapušian. Už ako malá bola vedená umeleckým smerom, hlavne tancu a folklóru, študovala na ZUŠ hru na husliach a výtvarné umenie. Ako 11-ročná sa rozhodla aj pre tretí odbor - spev a vďaka svojej kapele, s ktorou spievala už na gymnáziu na rôznych súťažiach sa spevácky posúvala ďalej a momentálne študuje v poslednom ročníku operný a muzikálový spev na konzervatóriu v Košiciach. Skúšala šťastie aj v TV súťažiach X factor Hungary a ČS - SuperStar. V decembri 2022 vydala debutové EP Nie som jediná.

“Takýto štýl hudby je pre mňa ako stvorený. Myslím si, že je to úplne na mieste, ak poviem, že táto skladba vo mne ešte viac vzbudila dračicu. Text tejto skladby je jemne pikantný a vôbec mi to neprekáža, pretože občas musím aj ja vykročiť zo svojej komfortnej zóny. Pri nahrávaní som cítila v sebe tú ženskú energiu a vášeň, ktorú my ženy nosíme v sebe. Len niekedy sa ju neodvážim ukázať, preto: Hlavu hore!” odkazuje Laura všetkým ženám.Začiatok skladby pripomína hudbu 80-tych rokov s moderným šatom. Sláčiky a výraznejšie basy dali celej skladbe pevnú štruktúru, ktorá rozhýbe naozaj každého. 
,,Pri nahrávaní som bola na seba naozaj veľmi pyšná, pretože som konečne mohla využiť svoj operný hlas. Podarilo sa nám nahrať aj všetky vokály, na ktoré nebolo treba použiť žiadnu techniku. Spojiť sa s Maxxom  Miklošom bola tá najlepšia voľba. Profesionál ako on vedel presne, čo a ako spraviť, aby tá skladba bola úžasne doladená“ hovorí speváčka. 

Onusko to nechcela nechať iba na jednoduchej nahrávke, a preto sa rozhodla k singlu natočiť aj zaujímavý klip, dokonca sa tam v niektorých záberoch objavia aj mužské ruky, ktoré hladia jej telo. “Keď sme po nahrávaní začali riešiť videoklip, hneď mi napadlo, že sa zbalím a odcestujem k moru, pretože niečo také horúce a dirty by bolo treba natočiť v teple. Ale potom som si povedala, že toto nie je letný song a iskrenie, túžbu a vášeň, ktorá vznikne medzi dvoma ľuďmi spolu aj s mužskými rukami sa dokonale dala preniesť do klipu. Bolo to celkom vtipné nakrúcanie, ktoré som si naozaj užila. Video je podľa mňa trefné a poukazuje na to o čom je skladba,” hovorí talentovaná umelkyňa.

Singel Dirty si vypočuj na digitálnych platformách: https://WMCZ.lnk.to/LO-Dirty

rNUlife.sk / TS, autor fotiek Igor Petrilla, fotky z videoklipu a videoklip - Ladislav Hudák

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.