Tomáš Botló prichádza s melancholickou baladou „Polnočná hudba“

Spevák a multiinštrumentalista Tomáš Botló opäť prekvapuje svojou hudobnou tvorbou! Po úspešnej spolupráci s Taliou v piesni „Nie si sám“ prichádza s novou, emotívnou skladbou s názvom „Polnočná hudba“. Táto romantická balada zachytáva jemné a zároveň bolestné momenty zo vzťahu, ktoré sa pomaly vytrácajú, čím navodzuje atmosféru odlúčenia a nostalgie.

„Môj známy, Peter Palkovič zložil skladbu pred 36 rokmi ešte v časoch, keď bol na vojne… asi čakal, kým sa narodím,“ spomína Tomáš s úsmevom. Peter Palkovič, ktorý sa zaslúžil o text a melódiu tejto jemnej piesne speváka oslovil s prosbou, či by ju nenaspieval. Tomáš Botló výzvu prijal aj napriek tomu, že skladba črty jeho tradičnej tvorby nemá.

Pieseň inšpirovaná spomienkou na minulosť

Zaujímavosťou je, že skladba má korene ešte v minulom storočí. Autor textu a melódie, Peter Palkovič, ju napísal pred viac ako 36 rokmi počas svojho pôsobenia na vojne. Skladbu si však odložil na správny čas a oslovil Tomáša, aby jej vdýchol nový život. Aj napriek tomu, že „Polnočná hudba“ sa odlišuje od Botlóho bežnej tvorby, spevák neváhal a prijal výzvu interpretovať túto emotívnu pieseň.

Silná produkcia od skúsených hudobníkov

Za produkciou stojí duo Finucci Bros z Maďarska, ktorí sú známi nielen ako talentovaní hudobníci, ale aj ako producenti, ktorí sa presadili vo svete jazzu. Ich precízna práca spolu s Marekom Šurinom, ktorý sa postaral o mix a master, dodáva piesni jedinečný zvukový charakter.

Videoklip plný emócií

K piesni „Polnočná hudba“ vznikol videoklip pod režisérskou taktovkou Andreja Pecníka. Natáčanie prebiehalo v Senci, kde hlavnou postavou je herec Peter Batthyany so svojou priateľkou Petrou Sebokovou. Videoklip zobrazuje prechádzajúceho sa muža, ktorý sa v spomienkach vracia k svojej stratenej láske.

Budúcnosť plná hudobných noviniek

Tomáš Botló má plány plné nových projektov! Čoskoro sa môžeme tešiť na štyri nové single v rôznych hudobných štýloch, ako sú flamenco, r’n’b, latino, pop a gypsy music. „Polnočná hudba“ je dostupná na YouTube a všetkých digitálnych hudobných platformách.

Nechajte sa uniesť hlbokými emóciami tejto piesne a objavte ďalšiu stránku Tomáša Botló-a!

rNUlife.sk / Podľa TS upravené

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.