NO NAME oslavuje 30 rokov na hudobnej scéne! Ohlásila veľkolepý koncert v pražskej O2 Aréne

Skupina NO NAME oslávi 30. narodeniny obrovským koncertom! Bratia Timkovci a ich kolegovia Zoltán Šallai a Pavol Jakab pre fanúšikov pripravili megaoslavu v magický dátum 12.12. 2026 v pražskej O2 Aréne. Na koncerte zaznejú najväčšie megahity, ktorými kapela NO NAME obohatila slovenský a český éter. Čím to je, Ty a Tvoja sestra, Elity, Nie alebo áno či Život  sú  piesne, ktoré zľudoveli a právom patria do toho najlepšieho, čo slovenská muzika svojím poslucháčom priniesla. Príďte si s NO NAME zaspievať a zatancovať, vstupenky do O2 Arény sú od dnes v predaji!

Skupinu NO NAME založili bratia Igor, Roman a Ivan Timkovci v roku 1996. Odvtedy majú na konte desať albumov, tisícky úspešných koncertov a množstvo ocenení v Česku aj na Slovensku.

„Na naše začiatky si spomínam veľmi intenzívne. Práve nezabudnúť na ne je spôsob, ako sa správne namotivovať a  vážiť si to, čo sa okolo nás aktuálne deje. Nedávno sme sa s chalanmi bavili o tom, že jedna vec je  presadiť sa, ale byť koncentrovaní na neustály progres a plynulý posun je veľmi ťažká kategória. Myslím si, že práve to, že sme na seba nároční a stále cvičíme, a tvoríme, nás udržuje v perfektnej kondícii,“ konštatujelíder kapely NO NAME Igor Timko.

            NO NAME dnes fungujú v zostave Igor Timko, Dušan Timko, Ivan Timko, Roman Timko, Zoli Šallai a Pavol Jakab. Po takmer 30-tich rokoch na hudobnej scéne sa cítia fantasticky a sú vo výbornej kondícii.

„Máme za sebou náročnú sezónu, napriek tomu sa stále s chalanmi v NO NAME na výjazd tešíme, ako keď sme začínali. A čo znamená 30 rokov NO NAME, to je otázka pohľadu. Peter Janda z kapely Olympic by povedal, že sme iba "na počátku". Ale samozrejme, že pre nás je to zázrak. Míľnik kapely, spoločného fungovania, cestovania, koncertov a autorskej tvorby, ktorá za tie roky zľudovela,“ prezradil Igor.

            Významné jubileum oslávia sympatickí hudobníci z NO NAME obrovským koncertom 12.12 2026 v O2 Aréne, ktorý chcú dramaturgicky poňať tak, ako žiaden  koncert doteraz.

„Na koncertovanie v O2 Aréne sa nedá zvyknúť, je to najväčšia aréna v bývalom Československu, takže pohľad pri vstupe do nej vás vždy očarí. Je ale pravda, že náš prvý samostatný koncert v O2 Aréne sme odohrali už v roku 2006, odvtedy sme tam hrali veľakrát. Oslavy výročia sa ponesú v znamení hesla „Kto nespieva nežije". Je to naša prupovídka, ktorou komunikujeme s publikom počas našich koncertov. Snažíme sa poukázať na to, že ľudia by mali spievať a užívať si života a radosti. Takže po 30. rokoch si tentokrát vymeníme garde a všetci, ktorí prídu do Prahy osláviť naše narodeniny, budú spievať nám,“ s úsmevom hovorí Igor Timko.

Nenechajte si ujsť fantastický hudobný zážitok a všetky hity kapely NO NAME Čím to je, Ty a Tvoja sestra, Elity, Nie alebo áno či Život na megakoncerte v magický dátum 12,12, 2026 v O2 Aréne v Prahe.

„Pre niekoho sú dva roky príliš, pre nás, vzhľadom na kapelový kalendár, ktorý už dnes obsahuje nástrely na rok 2027, je to strategická vec. Ak by sme naše oslavy ohlásili neskôr, termíny samotnej haly, rovnako aj nášho kalendára by sa nemuseli zhodovať. Pre kapely, ktoré pôsobia aj na inom trhu, nielen na Slovenskom, je to štandard,“ uzatvára Igor Timko.

Vstupenky koncert NO NAME v O2 Aréne v Prahe

 Všetky informácie: WEB a FACEBOOK

rNUlife.sk / TS uoravená, foto: zdroj: Anett Jodar

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.