Janesession po dvoch rokoch ticha prichádza s novinkou

Slovenská hard ´n´ heavy stálica Janesession, vedená charizmatickou divožienkou Jane Razor, hlási po dvoch rokoch ticha novinku Generation sick. Dnes na štedrý deň 24.12. 2020 vychádza na všetkých elektronických platformách u vydavateľstva Mars Group kompilácia úplne všetkých po slovensky spievaných peciek od Janesession.

Následne na to vychádza aj CD verzia albumu. Väčšina zo skladieb je na CD úplne po prvý krát. Album sa bude volať “Ja to dám! (2013 – 2016)”. Zoznam elektronických platforiem nájdete v najbližších dňoch na Facebooku kapely. (https://www.facebook.com/jane.razor.janesession) CD si môžete objednať už teraz na: management.janesession@gmail.com .

Bratislavská skupina JANESESSION hrá už od roku 2003 divoký, drzý, moderný a hlasný Rock’N’Roll / Metal. Hudobne ide o kombináciu moderného Metalu, amerického 80’s Hard Rocku, Glam Rocku, Punk Rocku a Groove Metalu, s kvalitným vokálnym a inštrumentálnym prevedením a na albumoch aj mimo žánrovými aranžmánmi. Koncerty sú hlasnou, divokou párty okorenené o prvky Shock Rocku!

Rozhovory | Janesession | Sicmaggot

Oficiálne túto kapelu založila speváčka Jane Razor v roku 2003, ale už v roku 1998 mala kompletnú zostavu s ktorou písala pesničky. No až v roku 2003 to začalo mať význam, tak štart kapely nastal až vtedy. JANESESSION sa stali najčastejšie koncertujúcou slovenskou rockovo – metalovou skupinou pomerne rýchlo. Za svoju kariéru hrali úspešné vlastné koncerty, ale aj s legendami slovenskej a českej scény. No najkrajšie zadosť učinenia boli koncerty s najväčšími svetovými menami ako napríklad JUDAS PRIEST, MIKE TRAMP / WHITE LION, NASHVILLE PUSSY, ERICOM MARTINOM (MR.BIG), PINK CREAM 69, PRETTY MAIDS, alebo priamo celé česko-slovenské turné s veličinami OLIVER/DAWSON, SAXON, ADAM BOMB ( s týmto ex gitaristom ALICE COOPER a CHUCKA BERRYHO si JANESESSION zahrali na jar roku 2014 už na štvrtom turné).

https://www.facebook.com/jane.razor.janesessionhttps://bandzone.cz/janesession

rNUlife.sk / Janesession

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.