Rock for People oslavuje 25 rokov úspešnej existencie!

Jeden z najstarších a najväčších hudobných festivalov na českej scéne Rock for People oslavuje 25rokov organizácie festivalu. Od 4. do 6. júla opäť privíta desiatky vynikajících kapiel z celého sveta, najzaujímavejších zástupcov domácej hudobnej scény a spolu s nimi nadšených hudobných fanúšikov zo všetkých kútov Českej republiky i zo zahraničia, teda aj zo Slovenska, aby spoločne oslávili štvrťstoročie plné neopakovateľných festivalových zážitkov.

Narodeninový line-up láka napríklad na kultovú, nespočetne krát ocenenú kapelu Manic Street Preachers, populárnych Bring Me The Horizon, metalové legendy In Flames alebo jednu z najlepších tanečných kapiel Rudimental. Milovníkov indie a ostrovnej muziky poteší Kodaline či Franz Ferdinand a priaznivci ráznejšej hudby ocenia napríklad Our Last Night, You Me At Six či populárnu Flogging Molly. Unikátna bude premiéra projektu, ktorý privedie na jedno pódium Vypsanou Fixu spoločne s renomovaným orchestrom PKF - Prague Philharmonia. K tomu pridajme dalšiu bez mála stovku účinkujúcich - kapiel, ktorí mieria do Hradce Králové, to opäť sľubuje jedinečný a zďaleka nie len hudobný zážitok.

Rock for People bude okrem hudby žiť i jedlom a odveziete si i chutné zážitky zo Street Food Rocks. Tešiť sa môžete na svetové i české kulinárium, burgre, rybie špeciality i sladkosti. Chýbať nebude ani vegetariánska, vegánska či bezlepková kuchyňa.

Chcete si popri hudbe užiť i dalšiu zábavu? Sprievodný program bude tento rok opäť pestrý, tešiť sa môžete na stand-up comedy, parkour show, karaoke, rannú jogu a mnoho dalšieho! Nechajte sa príjemne prekvapiť!

Rock for People 2019 = Podrobné informácie a vstupenky na www.rockforpeople.cz

 

BRING ME THE HORIZON / MANIC STREET PREACHERS / RUDIMENTAL LIVE / FRANZ

FERDINAND / IN FLAMES / KODALINE / FLOGGING MOLLY / THE SUBWAYS / OUR

LAST NIGHT / THE AMITY AFFLICTION / YOU ME AT SIX / TOMM¥ €A$H / FRANK IERO

& THE FUTURE VIOLENTS / THE HU / SHVPES / PANJABI MC / TURNSTILE / IDLES /

NOTHING, NOWHERE / THE SCORE / SCARLXRD / HANDS LIKE HOUSES /

EISBRECHER / THE QUEMISTS / TOM GRENNAN / SWMRS / BAD OMENS /

 

Autor : Daniel Mičuda podľa TS Rock for People

FOTO : Rock for People VIDEO : YOUTUBE/ROCK FOR PEOPLE

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.