LEGENDA METALU MANOWAR OHLÁSILA NÁVRAT NA SLOVENSKO V JANUÁRI 2025

Najhlučnejšia skupina na svete oznamuje svoj dlho očakávaný návrat na Slovensko s turné ´. The Blood Of Our Enemies Tour 2025. Koncert MANOWAR sa uskutoční v piatok 24. januára 2025 v Peugeot Aréne v Bratislave. Na Slovensku, v krajine skutočných metalových bojovníkov, hrali MANOWAR naposledy v roku 2016!

Budúci rok si pripomíname 45. výročie, čo kapela začala svoj vzostup do metalovej Valhally. „Sme nadšení, že sa konečne môžeme opäť spojiť s našou Armádou nesmrteľných na Slovensku! Naši fanúšikovia po tom túžili už mnoho rokov a my tiež. Tvrdo sme pracovali, aby sa nám to podarilo na tomto nadchádzajúcom turné!“ povedal basgitarista MANOWAR Joey De Maio. „Pripravte sa na roztápajúce sa tváre, chválospevy a šou, na ktorú sa bude spomínať naveky.“

Blood Of Our Enemies Tour 2025 oslavuje míľnikové albumy MANOWAR „Hail to England“ a „Sign of the Hammer“ – spolu s ďalšími ikonickými hymnami, ktoré písali históriu metalu!

MANOWAR_BOGATA JAKE OWENS

Vstupenky na toto významné podujatie budú v predaji od 1.augusta na Predpredaj.sk. Keďže mnohé predstavenia na tomto turné sú už vypredané, fanúšikov vyzývame, aby si zabezpečili lístky skôr, než bude príliš neskoro. Pridajte sa k MANOWAR v Bratislave a užite si noc metalu, kamarátstva a osláv! Všetky podrobnosti o turné a odkazy na vstupenky nájdete na manowar.com/tour.

Pre viac informácií a exkluzívny obsah sledujte MANOWAR na manowar.comInstagramFacebookTwitter a prihláste sa na odber oficiálneho kanála MANOWAR YouTube channel

MANOWAR_BOGOTA JAKE OWENS

MANOWAR – THE BLOOD OF OUR ENEMIES TOUR 2025:
JAN 24, 2025 – BRATISLAVA, SLOVAKIA – PEUGEOT ARÉNA ***
JAN 27, 2025 – AMSTERDAM, NETHERLANDS – AFAS Live***
JAN 29, 2025 – STOCKHOLM, SWEDEN – CIRKUS***
FEB 01, 2025 – REYKJAVIK, ICELAND – HARPA***
FEB 03, 2025 – OSLO, NORWAY – SPEKTRUM***
FEB 06, 2025 – LUDWIGSBURG, GERMANY – MHP ARENA**
FEB 07, 2025 – LUDWIGSBURG, GERMANY – MHP ARENA*
FEB 08, 2025 – FREIBURG, GERMANY – SICK-ARENA**
FEB 10, 2025 – ZWICKAU, GERMANY – STADTHALLE*
FEB 12, 2025 – REGENSBURG, GERMANY – DAS STADTWERK.DONAU-ARENA**
FEB 14, 2025 – BAMBERG, GERMANY – BROSE ARENA*
FEB 15, 2025 – MÜNCHEN, GERMANY – ZENITH**
FEB 17, 2025 – ESCH-SUR-ALZETTE, LUXEMBOURG – ROCKHAL*
FEB 19, 2025 – BRAUNSCHWEIG, GERMANY – VOLKSWAGEN HALLE**
FEB 21, 2025 – BERLIN, GERMANY – UFO*
FEB 22, 2025 – KIEL, GERMANY – WUNDERINO ARENA**
FEB 25, 2025 – MANNHEIM, GERMANY – SAP ARENA*
FEB 26, 2025 – RAVENSBURG, GERMANY – OBERSCHWABENHALLE**
FEB 28, 2025 – OLDENBURG, GERMANY – EWE ARENA*
MAR 01, 2025 – KREFELD, GERMANY – YAYLA ARENA**
JUL 11, 2025 – CHIRPAN, BULGARIA – MIDALIDARE ROCK FESTIVAL 2025***

Set list:
* = Hail To England full album + greatest hits
** = Sign Of The Hammer full album + greatest hits
*** = celebrating highlights from Hail To England and Sign Of The Hammer + greatest hits

O MANOWAR:

V roku 1980 zažiarila na metalovej scéne nová kapela, ktorá písala metalovú históriu, vynašla jedinečný žáner s výstižným názvom Power Metal a odvtedy zmenila životy miliónov; s piesňami, ktoré sa stali bojovými hymnami a zvukom ako žiadny iný. Zaujali divákov na celom svete ich posolstvom o nádeji, vytrvalosti, vášni a odhodlaní, ktoré odvtedy vzdoruje všetkým prekážkam.

Ich názov je MANOWAR!

S neochvejnou odvahou vždy robiť to, v čo veria, táto kapela prekonala aj tie najneprekonateľnejšie výzvy. Už viac ako štyri desaťročia MANOWAR, “Kings Of Metal”, ako ich fanúšikovia korunovali, dávajú svojim fanúšikom to, čo na nich milujú: masívny, silný soundtrack ich životov, piesne, ktoré oslavujú drzosť jednotlivca a ducha komunity a vlastnosti ako lojalita, čestnosť a integrita.

Početné zlaté a platinové platne a viac ako 40 turné vrátane hlavných vystúpení medzi 10 000 a 50 000 vypredanými miestami svedčia o ich postavení v metalovom svete.

Celosvetová verná fanúšikovská základňa MANOWAR je prezentovaná aj na ich živých podujatiach:   Na prvý samostatne organizovaný festival Magic Circle pricestovali fanúšikovia z viac ako 40 krajín!    Na každom koncerte MANOWAR more vlajok dokumentuje vzdialenosti, ktoré ich celosvetoví nasledovníci precestujú, aby sledovali svoju obľúbenú kapelu a spojili sa so svojimi kolegami Manowarriors. Ako pocta týmto oddaným medzinárodným fanúšikom vydali MANOWAR „Thunder In The Sky“ , ktorý dosiahol ďalšie prvenstvo v histórii heavy metalu tým, že obsahuje silovú baladu „Father“ v 18-tich rôznych jazykoch.

V roku 2022 skupina prekvapila svojich fanúšikov jedinečným pohľadom na Homer’s Odyssey, vrátane piesne „Immortal“ a rozprávania v starovekej gréčtine od ikonického gréckeho herca Kostasa Kazakosa a jeho syna Konstantinosa Kazakosa.

Na rok 2024 MANOWAR oznámili opätovné nahranie albumu z roku 1984 „Sign Of The Hammer“, ktorý bude vydaný ako „The Sign Of The Hammer MMXXIV“, sľubujúci „rovnakú brutalitu z prvého vydania v kombinácii s inšpiráciou, ktorú ponúkajú v priebehu rokov, umocnenú silou, ktorú ponúka moderná technológia. Vydanie z roku 2024 rozbúcha zem a roztopí vaše tváre intenzívnejšie a hlasnejšie ako kedykoľvek predtým a prinesie maximum metalu!“

MANOWAR tiež oznámili vydanie úplne nového štúdiového albumu s čerstvými skladbami v roku 2025, ktorý „rozdrví nepriateľov metalu a zjednotí našich Manowarriors na celom svete pod hlavičkou True Metal; Silnejší ako nikdy!“ podľa kapely.

Oslavujúc 45. výročie svojho založenia, MANOWAR vyrazia na turné „Blood of Our Enemies Tour 2025“, na ktorom budú oslavovať albumy „Hail To England“ a „The Sign Of The Hammer MMXXIV“  a každý večer predstavia ďalšie obľúbené fanúšikovské albumy. Obrovská kariéra MANOWAR,    uvoľnená v úplne novom scénickom podaní!

VSTUPENKY

rNUlife.sk / TS

All videos: © Magic Circle Entertainment. All rights reserved.

Find a variety of additional videos on our official YouTube channel www.youtube.com/magiccirclemusic 
Media outlets have permission to use any of these videos on a non-exclusive, non-commercial basis for press purposes only. 

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.