Imagine Dragons sa vracajú do Prahy: Pre ohromný záujem fanúšikov pridávajú druhý koncert na Letišti Letňany!

Jedna z najpopulárnejších kapiel súčasnosti, americká kapela Imagine Dragons, známa svojimi energickými koncertmi a hitmi, sa vracia na pražské Letiště Letňany s dvojitou dávkou svojej muziky! Po úspechu z jari 2022, keď vypredali oba koncerty pre 120 000 fanúšikov, sa manažment kapely rozhodol v Prahe na európskej časti svetového turné LOOM World Tour pridať ďalší koncert, a to samozrejme pre enormný záujem fanúšikov.

Čakanie je na konci! Imagine Dragons prinesú svoje LOOM World Tour v júni 2025 do Prahy! Kapela z Las Vegas konečne vyráža na štadiónové turné po Európe a Praha je na zozname. Pripravte sa na novinky zo šiesteho albumu a ich najznámejšie hity pod holým nebom!

Imagine Dragons sa predstavia hneď dvakrát: prvý koncert sa uskutoční 9. júna 2024 a druhý, pridaný koncert, sa bude konať 11. júna 2024 na pražskom letisku Letňany. Oba koncerty sľubujú nezabudnuteľný zážitok plný najväčších hitov aj noviniek z ich šiesteho albumu "LOOM," ktorý si fanúšikovia už teraz nemôžu vynachváliť. Tento album, kompletne produkovaný so švédskymi hitmakermi Mattmanom a Robinom, prináša dokonale vyvážený mix klasického zvuku kapely a sviežosti, ktorú Imagine Dragons objavili v štúdiu.

Vstupenky na nový koncert budú v predaji od 13. septembra 2024 o 10:00 cez Ticketmaster a Ticketportal. Nenechajte si ujsť šancu zažiť Imagine Dragons naživo – tento koncert bude udalosťou, o ktorej sa bude hovoriť ešte dlho! Pripravte sa na intenzívne hudobné dobrodružstvo a pridajte sa k tisíckam fanúšikov, ktorí sa už tešia na koncerty jedinečnej kapely Imagine Dragons v Prahe.

Imagine Dragons plánujú svoje prvé turné po Európe v lete 2025

Imagine Dragons sú právom považovaní za jednu z najlepších koncertných kapiel na svete a za absolútnu rockovú senzáciu posledného desaťročia. Ich nástup bol raketový – v septembri 2012 ich debutový album "Night Visions" vystrelil na druhé miesto rebríčka Billboard a stal sa najpredávanejším debutom rockovej kapely od roku 2006.

Fanúšikovská základňa sa rýchlo rozšírila po celom svete – dnes sú Imagine Dragons stálicou v rádiách, na hlavných pódiách festivalov a v každom dobre zostavenom playliste.

Európa je ich druhým domovom: 2. miesto v Anglicku, 6. miesto v Nemecku a dvanásť platinových ocenení pre frontmana Dana Reynoldsa, gitaristu Wayna Sermona, basgitaristu Bena McKeeho a bubeníka Daniela Platzmana.

Kapela z Las Vegas sa vyznačuje jedinečným zvukom – silné melódie, emotívne vokály a monumentálne zbory vytvárajú ich nezameniteľný indie rock, ktorý znie sviežo oproti bežným hitparádovým skladbám. Ich hudba srší životom, pozitívnou energiou a umeleckou vášňou.

V júni 2017 vydala kapela album „Evolve“, po ktorom nasledoval štvrtý album „Origins“ v novembri 2018. Po dlhšej prestávke v marci 2021 sa vrátili na scénu s dvoma novými hitmi: "Follow You" a "Cutthroat". Ich piate štúdiové album „Mercury – Act 1“, vydané v septembri 2021, vzniklo v spolupráci s legendárnym producentom Rickom Rubinom. Inšpirované výrazom „mercurial“ (premenný), „Mercury – Act 1“ je syrové, úprimné a bez kompromisov prijíma všetky emocionálne extrémy.

Ich šieste album „LOOM“, ktoré uzrelo svetlo sveta v roku 2024, predstavuje vrchol ich umeleckej cesty a je považované za ich doteraz najlepšie dielo. Pustite si ho hneď teraz a ponorte sa do najnovšieho majstrovského diela Imagine Dragons.

LOOM - Album by Imagine Dragons | Spotify

Nový album Imagine Dragons „LOOM“ vyšiel 28. júna 2024 a vznikol pod producentským dohľadom ich dlhoročných spolupracovníkov Mattmana a Robina. Album dokonale vyvažuje ikonický zvuk, ktorý z kapely spravil superhviezdy, s novou sviežosťou, ktorú si hudobníci užívali najmä v štúdiu. Deväť úplne nových skladieb, vrátane hitového singlu "Eyes Closed," symbolizuje nové začiatky a vzrušenie z toho, čo prinesie budúcnosť. „LOOM“ je hudobná pozvánka do sveta plného očakávania a nádeje!

Ako získať vstupenky?

Oficiálny predaj cez Ticketmaster začína v piatok 13. septembra 2024 o 10:00. Vstupenky si však môžete zabezpečiť v predpredaji Live Nation už o deň skôr, 12. septembra o 10:00.

Nezabudnite, že lístky sa budú pravdepodobne veľmi rýchlo míňať.

Imagine Dragons Vstupenky na koncerty (livenation.cz)

IMAGINE DRAGONS: LOOM World Tour | TICKETPORTAL Vstupenky na Dosah

IMAGINE DRAGONS: LOOM World Tour | po 9. 6. 2025 16:00 | Zakoupit vstupenky u Ticketmaster.cz

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.