Bratislava už dnes zažiari módou: Eurovea Fashion Forward už po siedmykrát!

Od stredy 16. do piatku 18. októbra 2024 sa Bratislava opäť premení na epicentrum módy. Na námestí pri Eurovea sa totiž uskutoční už siedmy ročník Eurovea Fashion Forward, ktorý prinesie zážitok ako z najväčších svetových fashion weekov. Trojdňový maratón prehliadok prinesie najnovšie kolekcie renomovaných svetových značiek, ale aj talentovaných slovenských návrhárov.

V špeciálnom módnom stane si milovníci módy vychutnajú modely od značiek ako Luisa Spagnoli, Hugo Boss, Twinset, Desigual, či udržateľný koncept REZKE. Na svoje si prídu aj priaznivci slovenskej tvorby – návrhárka Jaroslava Wurll Kocanová a ateliér MUSA Atelier predstavia svoje najnovšie diela, ktoré určite zaujmú inovatívnym dizajnom a prepracovanými detailmi.

No móda nie je len o šatách. Eurovea Fashion Forward prinesie aj špeciálny zážitok vďaka salónu krásy DNA Beauty, ktorý sa postará o perfektný look modeliek – od vlasov až po make-up. Tento sofistikovaný salón v Eurovea je známy svojím dizajnom a prístupom, kde sa každá procedúra mení na pôžitok.

Aby bola prehliadka ešte viac nabitá energiou, pod choreografiou sa podpíše známy tanečník a choreograf Lacko Cmorej, ktorý do klasického catwalku zakomponuje aj tanečné prvky. Zaujímavé tanečné kreácie dodajú prehliadkam dynamiku a originalitu.

Ak chcete byť súčasťou tejto jedinečnej módnej udalosti, nezmeškajte možnosť zakúpiť si vstupenky na jednotlivé dni prehliadok cez Ticketportal za cenu 25 eur. Príďte si užiť módu svetového formátu priamo v srdci Bratislavy a nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi!

Očakávajte nezabudnuteľný zážitok z módy!

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.