Skupina IMT SMILE predstavila video ku svojej novinke SVET

Skupina IMT SMILE len pred pár dňami vydala svoj druhý singel „Svet“ z pripravovaného albumu Exoticana. Dnes k nemu pridáva aj videoklip, ktorý režíroval Robo Bošeľa.

Nový album a pripravovaná koncertná šou sľubujú kombináciu hudby a tanca. Videoklip k piesni „Svet“ oživuje práve tanečnými sekvenciami, z ktorých niektoré natočil Laci Strike. Zábery vznikli spontánne na streche jeho tanečnej akadémie. V pripravovanom koncertnom programe sa preto predstavia tanečníci známi z predchádzajúcich spoluprác s IMT SMILE – Laci Strike a jeho Street Dance Academy Crew.

Nová šou láka nielen novými skladbami, ale aj hosťami. Vďaka veľkému záujmu fanúšikov pridala kapela ešte dve vystúpenia. Na všetkých koncertoch sa spolu s IMT SMILE predstavia KALI, LACI STRIKE, SDA CREW a Lukáš Adamec. V Košiciach 13. decembra a v Bratislave 19. decembra 2024 sa k nim pridá aj Ben Cristovao. Navyše, na pridanom koncerte v Košiciach 14. decembra vystúpi trojica skvelých hudobníkov – Michal Malátný, Tomi Okres (skupina Chinaski) a Peter Bič. V Bratislave 20. decembra sa k nim pripojí aj Peter Bič, s ktorým IMT SMILE spája dlhoročná história.

Exoticana je nová koncertná šou, nový album a nové piesne od IMT SMILE. Vstupenky sú dostupné na webových stránkach Ticketportal a Ticketlive.

Videoklip „Svet“ si môžete pozrieť na YouTube: IMT SMILE - Svet (official lyric video).

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.