Nocadeň odohrajú zajtra večer svoj prvý online koncert

Tak ako väčšina ostatných kapiel a umelcov, aj košická skupina Nocadeň sa snaží využiť čas čakania na živé hranie priamo pred fanúšikmi online koncertmi. Svoju prvú skúsenosť počas súčasných obmedzení s takýmto vystúpením absolvuje kapela už tento piatok 24. apríla o 20:30 v rámci série online podujatí #TFROMHOME.

"Vydávame sa do neprebádaných vôd, keďže to bude náš prvý online koncert. Tých premiér však v ten večer zažijeme niekoľko, keďže sa chystáme odohrať viacero nových skladieb z nášho aktuálneho albumu Auróra. Ten vyšiel koncom minulého roka a pôvodne sme piesne z neho plánovali predstaviť na jarných koncertoch, ktoré sme vzhľadom na vzniknutú situáciu preložili až na október," vysvetľuje spevák, skladateľ a textár Rasťo Kopina. "Určite však neopomenieme ani skladby z predchádzajúcej platne Pozemskí astronauti, keďže práve 24. apríla si pripomenieme päť rokov od jej vydania," dodáva Rasťo.

Nocadeň - Auróra


Koncert Nocadeň bude 24. apríla o 20:30 streamovaný na Facebook stránke spoločnosti T-Systems Slovakia, následne si ho na tom istom mieste môžete pozrieť aj zo záznamu. V rámci projektu #TFROMHOME na stránke pravidelne pribúdajú zábavné videá pre deti, rôzne výzvy a koncerty populárnych interpretov a kapiel. Doteraz sa predstavili Marián ČekovskýSmola a HruškyKomajotaŠtefan Štec s kapelou Fajta a Lukáš Adamec.

Redakcia NUlife.sk / Warner Music / Titul. foto: Jan Varchola

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.